Deel deze pagina met uw vrienden.

Drama bij Soldera

De legendarische Brunello-producent Gianfranco Soldera kreeg in de nacht van 2 of 3 december vandalen over de vloer die de volledige inhoud van alle vaten en cuves lieten leeglopen. De volledige productie van de jaren 2007 tot en met 2012 ging verloren.

                                                                                                                                                                       

Lees meer
Nieuwe aanrader in Brugge: Bonte B.

In Brugge opende onlangs het nieuwe restaurant Bonte B. waar Bernard Bonte en zijn vrouw Valerie Van Dijck reeds een fantastische recensie behaalde bij Bruno Vanspauwen, voor DS magazine.
Zo ook een zeer mooi compliment voor de huischampagne Forget Brimont, waar Uncorked de exclusief invoerder voor is.
 

Lees meer
Nieuwe aanrader te Appels !

Recent opende het nieuwe restaurant Appelsveer te Appels, gelegen aan de voet van de Schelde, vlakbij Dendermonde.
Luk de Rooze maakte de wijnkaart.
Klik op lees meer voor het volledige artikel van Bruno Van Spauwen.

Lees meer
Le Cecche in de pers !

De Langhe Rosso, van Le Cecche kwam zeer positief in het nieuws toen het culinaire recensenten-team van Weekend-Knack een bezoek bracht aan La Porta, de nieuwe Italiaanse top bistro in Brugge.
Klik op "lees meer" om heel het artikel te lezen.

Lees meer
Luk werkt samen met NJAM!

Luk kreeg de opdracht om voor Peter Goossens en Njam! een wijnassortiment te selecteren voor in de supermarkt.
Samen met het bedrijf Boomerang Spices, die ook achter de bekende kruidenmolens van Piet Huysentruyt zitten, creëerde hij het concept met de kleurencodes.

Lees meer
Le Muricce in de pers

In het feestnummer van NJAM! Magazine verscheen er een kort artikel over de wijnen van Bernard & Rita Buys-Cornelis "Le Muricce" Met veel dank aan Jurgen Lijcops van "The Glorious"

Lees meer
Interview Hulstvizier

Een interview met Kees Dobbelaar over Uncorked, zijn favoriete wijnen, en zijn deelname aan het Europees kampioenschap voor sommeliers.

Lees meer
Kees is deelnemer Europees kampioenschap

Kees Dobbelaar heeft België mogen vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap voor sommeliers
te Strasbourg. Gedurende een driedaagse eind november was Kees één van de vijfendertig deelnemers van net zoveel landen. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer